Over mij

Gierende banden en een enorme knal….

Binnen 5 seconden veranderde mijn leven toen ik daar voor het stoplicht op de ringweg in Groningen stond.  Eigenlijk kan ik me alleen nog de enorme klap herinneren van de bus die achter op me inreed. 

In de maanden na m’n ongeluk ging ik vrijwel dagelijks naar de chiropractor, fysiotherapeut en acupuncturist.  Mijn agenda zat een jaar lang vol met behandel afspraken door het hele land. 

Normaal werken, mijn bedrijf runnen of op vakantie gaan zat er voor mij ineens niet meer in.  Alle mogelijke hulpmiddelen die je maar kan bedenken heb ik gekocht en alle mogelijke behandelingen die er bestaan heb ik ondergaan in die periode. Van ijscabines tot infrarood straling, van massage pistolen tot en met helende stenen (ja ik was op en gegeven moment echt wanhopig;-) 

Hoewel de scheefstand van m’n bekken na een half jaar beter werd, bleven de meeste andere klachten. Soms moest ik dagenlang bijkomen van de uitputtende behandelingen en therapieën. 

Uiteindelijk vond ik in Amerika een ongelofelijk simpele, maar effectieve & 100% natuurlijke oplossing die mijn lichaam hielp om zichzelf te herstellen binnen 3 maanden in slechts 20 minuutjes per dag.

Deze geweldige acupressuur mat mij heeft gegeven wat tienduizenden euro’s aan dure behandelingen van specialisten en kilo’s aan pijnstillers niet gelukt is: 

Ik heb m’n leven nu weer terug en ik ga grotendeels pijnvrij door het leven na die verschrikkelijke dag waarop met een grote klap m’n leven ineens ingrijpend veranderde. 

En nu wil ik anderen in staat stellen om hetzelfde te bereiken, gewoon vanuit huis, zonder dure ingrepen of ingrijpende behandelingen.

“let your body heal itself”

Sharon Baks