laat rugpijn verdwijnen


zonder fysiotherapie.

Verlicht pijn zonder de deur uit te hoeven!

Maak gebruik van meer dan 5.000 jaar ervaring op het gebied van pijnbestrijding en het revitaliseren van het zenuwstelsel door experts uit het oude India en China.

Geen bezoekjes meer aan de fysiotherapeut of masseur.

De beproefde spijkermat is eenvoudig zelf te gebruiken in uw eigen huis. Geen specialistische kennis of ervaring nodig!

Deze spijkermat vergroot de doorbloeding, zorgt voor een ultieme ontspanning en bestrijdt pijn in rug, schouders en nek.

effectieve
pijnbestrijding

Een (acupressuur) spijkermat wordt aanbevolen door huisartsen, fysiotherapeuten en chiropractors bij het verlichten van klachten waaronder:

 • Pijn in de onderrug
 • Pijn tussen de schouders
 • Nekpijn
 • Migraine
 • Slaapproblemen
 • Lichamelijke spanning
 • Stress
 • ADHD
 • Scoliose
 • Ischias
 • Spit
 • Spierblessures
100% natuurlijk herstel
H1dedbc520d894ea2af7d601b5b240d1ce
EXECISE-SITTING
OUTDOOR-SCALE-SHOT

Oosterse
wijsheid

Acupressuur stamt oorspronkelijk uit de traditionele Chinese geneeskunde en is een techniek die wordt gebruikt om geblokkeerde chi (Qi) of energie door het hele lichaam vrij te geven.

Zodra deze blokkades zijn verwijderd, kan pijn worden verminderd of zelfs volledig worden verholpen.

De spijkermat is gebaseerd op het traditionele Indiase spijkerbed dat al 5.000 jaar gebruikt wordt als ontspanningshulpmiddel door yogi’s en guru’s.

Dit type mat heeft wereldwijd reeds miljoenen mensen met (rug) klachten en slaapproblemen verlichting en ontspanning gebracht.

Verhoogt direct uw energieniveau

Hoe het
werkt

De 8.350 mini drukpunten van de hypoallergene mat en het hoofdkussen zijn ontworpen om de zenuwbanen in het lichaam optimaal te stimuleren.

Daarbij maken de hersenen de bekende gelukshormonen endorfine en oxytocine aan.

Hierdoor ervaart u prettige warme tintelingen in uw hele lichaam en begint U zich al na 5 – 10 minuten heerlijk ontspannen te voelen.

Door de gestimuleerde bloedsomloop worden pijnklachten in o.a. de rug, nek en schouders verlicht en krijgt uw zenuwstelsel een boost.

waardecheque t.w.v. € 10,-

Resultaat Garantie

Om te bewijzen dat wij daadwerkelijk overtuigd zijn van de geweldige resultaten die behaald worden met onze spijkermat mat bieden wij een unieke resultaatgarantie aan:

Talloze wetenschappers in India, Rusland, Zweden en de USA hebben aangetoond dat deze eenvoudige vorm van zelf behandeling met de spijkermat uitstekend voor het zenuwstelsel, de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen is.

Ervaar het nu zelf wat vele honderduizenden tevreden gebruikers vóór U al ervaren hebben. En nu zonder enig risico vanwege onze unieke RESULTAATGARANTIE:

Indien u na 90 dagen dagelijks gebruik volgens onze speciale gebruiksadviezen (U ontvangt een speciale handleiding GRATIS bij uw bestelling) geen aanzienlijke verlichting van uw pijn en/of klachten ervaart krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie!

Ons doel is om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren en in het uitzonderlijke geval dat dit bij U niet zou slagen vinden wij dat wij geen recht hebben op enige betaling!

Beter slapen

De verbeterde doorbloeding en warme sensatie zorgen voor een beter slaapritme en diepere slaap, zodat U fit ontwaakt.

Bestrijdt pijn

Ideaal tegen rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, onrustige benen, scoliose, spit, ischias, migraine en spierknopen.

Ultieme ontspanning

Het aanmaken van de gelukshormonen endorfine en oxytocine zorgt voor totale ontspanning.

Claim Uw GRATIS Waardecheque t.w.v. € 10,-

U ontvangt een waardecheque ter waarde van € 10,- om kennis te maken met onze beproefde spijkermat. De cheque wordt direct per email toegestuurd nadat U zich hier aan meldt.